back in OZ!
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
02 Maart 2008 | Australië, Sydney
even een kort berichtje hoor, no worries;) momenteel zit ik weer in sydney. zometeen vertrek ik met de bus naar tamworth voor mn cowgirl cursus! daar heb ik heel veel zin in! net even met tjessa gebeld, die zit momenteel in Byron bay, surfmekka van australie;) zij heeft de cowgirl cursus al gedaan, hartstikke gaaf volgens haar;) check haar site voor de foto's en verhaal: tjessa.aroundtheglobe.nl
mn eerste vlucht alleen is helemaal goed gegaan en daar ben ik best een beetje trots op:P alleen vliegen is makkelijker dan ik had verwacht;) dus sydney it is, en sydney zou sydney niet zijn als er weer wat te beleven viel;) ik heb DE gay parade van sydney meegemaakt: MARDI GRASS! mensen mensen, wat een festival is dat zeg! alle mannen zijn verkleed als vrouwen, sommige echt heel erg goed... met andere woorden: is dat nou een man of een vrouw?:P
samen met wendy (californie) ben ik het spektakel gaan aanschouwen, maar dat kon natuurlijk niet zonder kostuum:P we hebben het niet te bond gemaakt, gewoon een matching shirtje en pet, we vielen wel op met onze petjes, iedereen wilde ze hebben:P
maar de parade was echt helemaal super, het jammere is alleen dat bijna alle mannen homo zijn. op een gegeven moment stonden ik en wendy helemaal vooraan en dan denk je dat die knappe gozer op de wagen naar jou kijkt, maar dan kijkt ie in werkelijkheid naar de knappe homo naast je:P en als k niet vooraan stond, was er altijd wel een sterke man bij wie ik op de nek mocht, haha komt mn lengte toch nog van pas;) maar echt een geweldige ervaring, check de foto's en video's, dat zegt waarschijnlijk meer;)
zie je hoe kort ik kan schrijven?:P haha, mn volgende verhaal wordt waarschijnlijk weer een lange: cowgirlkamp! maar dat merken jullie vanzelf!
veel liefs Anouk
PS: opa en oma: leuk dat jullie ook een reactie hebben geplaatst en een computer hebben gekocht! jullie kunnen nu ook emailen naar me:D
PS2: michiel, omdat je zo gek bent op psjes, speciaal eentje voor jou:P natuurlijk heb ik al meer dan jou beleefd, kwestie van de goede keuzes maken:P haha grapje;) k ga t rustig aan doen hoor = werken! dus niet zo jaloers doen :P en die mail zie k wel verschijnen, iedereen wil je natuurlijk zien nu je weer terug bent;)
PS3: ik vind het echt leuk dat veel mensen blijven reageren en t geduld hebben om mijn vreselijk lange berichten te lezen, bedankt daarvoor!:D
02 Maart 2008 - 09:55
Sofie:
SUPERVET:D de gay-parade:D Mooie outfits:)
Kusje -
02 Maart 2008 - 09:58
Anouk H:
hey anouk!
supergrappig om elke x weer je verhalen te lezen=D en foto's te bekijken natuurlijk! heel veel plezier bij cowgirlkamp en tot het volgende bericht, haha!
liefs, anouk -
02 Maart 2008 - 10:57
Jane:
"maar de parade was echt helemaal super, het jammere is alleen dat bijna alle mannen homo zijn." jaaa heel gek ook bij een gay-parade hahahaha
Maar grappig joh;)
Veel plezier bij je cowgirl- cursus!!
xxx -
02 Maart 2008 - 16:34
Ingmar:
hey;)
haha ik vin het stiekem wel leuk hoor, lange verhalen! Dus miss dat ik zelf ook lange ga schrijven idd, we zullen zien!
(K) -
07 Maart 2008 - 01:41
Tjessa:
Hey meisie vond het ook super om je weer ff te spreken. Ik hoop dat je vanavond lekker gaat eten met je laatste stapavond met de comboycrew....hahahaha veel plezier en als je naar Brisbane gaat,moet je me even bellen. Ik ga er morgen heen en ben daar t/m maandag. Dinsdag vertrek ik naar NZ again..Heb ben en chris al een mailtje gedaan...
Greetz liefs Tjes