Kuala Lumpur, wereldstad!
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
30 Mei 2008 | Maleisië, Kuala Lumpur
op dit moment zit ik in kuala lumpur! hele leuke en grote stad, zit in het appartement van Hebe, een oud-collega van mn moeder die nu al 3 jaar in kuala lumpur woont. ik had mazzel, want ze is net weer terug van een bezoekje aan nederland! maar het is een heel mooi appartement, compleet beveiligd, moest zelfs met mn paspoort naar binnen:P fitnessruimte, zwembad, alles hebben ze hier. zelfs uitzicht op de twintowers! helemaal super dus:D mag hier een tijdje blijven slapen en doen en laten wat ik wil, net als thuis:P
maar hiervoor heb ik in een guesthouse gezeten, was ook harstikke leuk. aardige franse jongen leren kennen, michael. met hem kuala lumpur een beetje verkent enzo, misschien zie ik hem nog wel, hij gaat nu door naar thailand en vroeg aan me of ik misschien met m mee wilde, maar voorlopig zit ik nog hier:P
maar maleisie is tot nu toe echt super, lekker weer (heel warm) maar in de airco is t goed uit te houden:P
maar goed! ben met de bus naar KL gekomen en moest daarvoor natuurlijk de grens over. volgens mij hebben ze mn hele paspoort volgestempeld, ik ben in ieder geval in maleisie geweest:P met de taxi een guesthouse gezocht en gelukkig gevonden. heel erg laidback en relaxt. aantal aardige mensen ontmoet en we zijn uitgegaan naar de reggae bar, leuke tent:D lekker gepoold en aan t einde van de avond was ik 6 telefoonnummers rijker, die mannen zijn echt niet te stoppen hier! allemaal briefjes in mn handen geduwd enzo dat ze mij kuala lumpur wel wilde laten zien... nou nee bedankt, daar had ik michael al voor;) met hem de twintowers bezocht en naar de lake gardens gelopen, harstikke gezellig:D ook nog in een uitzichttoren geweest, vet hoog en mooie foto's gemaakt. michael en ik waren een half uur bezig met mensen die met ons op de foto wilde, stonden we daar te poseren:P op een gegeven moment kwam er een hele groep moslim vrouwen binnen met 1 man, bleken al die vrouwen van hem te zijn! dus die man aan michael vragen of ik zijn vrouw was, had die grapjas ja gezegd!:P sukkel, maar ja we hebben wel gelachen, hij had mn camera bemachtigd en mij ook even vastgelegd met de vrouwen, dit is maar de helft van de groep die binnen kwam;) daarna werden we meteen aan iedereen voorgesteld en handen schudden enzo, echt heel apart, maar wel vet gelachen!
ook nog helemaal naar de moskee gelopen, waar we uiteindelijk niet naar binnen mochten omdat we niet moslim waren, nou ja vrouwen mogen zowiezo niet naar binnen dus t was al snel klaar voor mij:P was wel een mooie moskee aan de buitenkant:P
gisteravond lekker uiteten geweest in een westers restaurant met Hebe en haar vriend Arash. was heel gezellig, lekker over de douglas gepraat natuurlijk en over van alles en nog wat! vandaag vrij laat wakker geworden dus ik weet nog niet wat ik precies ga doen, ach ik zie wel, blijf voorlopig een paar daagjes hier!
oja! foto's staan bij de verhalen, kan ik eindelijk erop zetten hier:D
dikke knuffel Anouk
30 Mei 2008 - 11:38
Jane:
Hey Anouk!! Je bent helemaal niet klein tussen die vrouwtjes daar!! Moet zeker wel een keer lekker voelen;) hahaha!! Fijn dat je zo'n goede verblijfplaats heb weten te fixen.. en die Franse jongen ziet er erg aardig uit;):)!! Veel plezier daar nog!! xxx -
30 Mei 2008 - 13:50
Michiel:
werd wel weer eens tijd dat ik reageer op al die mooie belevenissen van jouw ;) mevrouw vliegt maar relaxt de halve wereld over alsof het niets is, ritseld dan ook nog eventjes een dik luxe appartement in kuala lumpur, why not?
heel handig wat jij schijnbaar steeds blijkt te hebben, een onuitputtelijk reservoir aan connecties en contacten all around the globe :)alles helemaal ok, blijf genieten zou ik zeggen.
als je maar zorgt dat je in de zomer wel weer gewoon in NL bent, zodat ik je kan kloppen met onze surf wedstrijd ;) -
31 Mei 2008 - 07:28
Tjes:
Hey meissie,
Weer een mooi verhaal en je red je wel zo te lezen!!! mooie fotos ook weer! Genier nog maar even van dit fijne leven,voordat je het weet ben je al weer thuis...
Kus tJes -
31 Mei 2008 - 08:48
Tjes:
oja helemaal vergeten,....
Eindelijk ons nummer weer eens gehoord..Zat donderdag op t terras en toen draaiden ze ons liedje,hehehe daarna nog op stap geweest en m daar nog 1 keer aangevraagd..Toen gedanst..Wat kunnen herinneringen dan sterk naar voren komen zeg!!!
Je weet wel welk liedje uiteraard!
Kus Tjes -
02 Juni 2008 - 00:16
Monique:
Heeeey!
Ja hier in Colombia voel ik me zelfs groot dus ik kan het me best voorstellen...raar is dat he? haha maar de fotos zien er als altijd weer erg mooi uit en het apartement klinkt ook niet al te slecht. opelijk zie ik je snel weer...kussies