on the road again: whitsundays! (+ FOTO'S!)
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
19 April 2008 | Australië, Airlie Beach
even een kort berichtje voordat ik 2 dagen heerlijk ga zeilen en snorkelen op t great barrier reef (hopelijk zonder regen:P)
tjessa en ik zijn bundaberg uitgevlucht, we zijn weer vrij!:D mensen van t hostel vonden t wel heel jammer dat we weggingen, knuffelen, we houden contact, je kent t wel. en heel stiekem vond ik t ook wel jammer dat we weggingen, niet vanwege t werk (asjeblieft zegt) maar vanwege de mensen, want die waren echt wel tof!
ook ga ik onze 'huiskamer' missen, waar ze vanaf nu elke avond GTST kijken dankzij mijn tekenkunsten:P (check de foto's) oja! kep eindelijk al mn foto's en video's kunnen plaatsen, dus ik ben weer helemaal gelukkig, veel plezier met kijken alvast:D
op t moment zijn we in airlie beach, een supermooi kustplaatsje. meteen wat leuke foto's genomen met mn NIEUWE camera, waar tjessa toch wel een beetje erg jaloers op is:P
in ieder geval zitten we nu in een schoon hostel met goede bedden. dat hebben we ook wel nodig, we hebben net een busreis van 11 uur achter de rug, een nachtbus, dus echt slapen lukte ook niet echt. zit nu ook met rode oogjes achter de computer, omdat we pas vanaf 1 uur in t hostel kunnen, en we kwamen om 6.30 uur al aan vanaochtend...
maar ja, dat mag de pret niet drukken, ik heb superveel zin in de whitsundays, maar dat lees je allemaal in het volgende verhaal!:D
dikke kus Anouk
19 April 2008 - 10:42
Jane:
Wow hoe cool inzoomen tijdens het filmen.. hip hoor;) Het ziet er daar heel mooi uit iig:)!! Iets exotischer dan Wijchen:P -
19 April 2008 - 15:34
Cris:
Hey noekje,
Wat een slavendrijvers he ,vooral veel fruit eten maar niet meer plukken.Je foto toestel heb je weer voor mekaar erg mooie foto s.Wees er zuinig op!
Nu weer genieten na alle ellende .
liefs en een knuffie van ons.
20 April 2008 - 09:13
Esmee En Mama:
hoi anoukje :D
egt handig inzoomen tijdens het filmen! en nu je een nieuwe camera hebt kan je hem weer in het water laten vallen :) en heel spectaculair hoe je op dat paard aan komt galopperen :P we hebben je pakje ontvangen:D jammer dat ik hem binnen 10 minuten afhad...en heel leuke foto's! je haar is trouwens egt wel mooi en je bent natuurlijk lkkr bruin:)
verder natuurlijk nog veel plezier:D
-xxx-